گروه شیرینی پزی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه شكر قهوهای، كرهی بادام زمینی و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس وانیل و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك و بیكینگپودر را همراه با خامه، درون مایه بریزید و خمیر به دست آمده را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
اینك اندكی از مواد میانی را روی هر یك از خمیرها بریزید و خمیر دیگری رویشان قرار دهید و با فاصله در سینی بچینید.
سینی را در فر بگذارید و به مدت 7 - 8 دقیقه شیرینی را بپزید. آنگاه شیرینیهای خنك شده را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی: پنیر خامهای، كرهی بادام زمینی، شكر و تخممرغ را با سرعت كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شكلات چیپسی را بیفزائید و مخلوط كنید.