Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 18 آبان 1403 - 17:33

بامیه

بامیه

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 آب 300 میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

 

آرد 200 گرم

 

روغن جامد 10 گرم

 

تخم مرغ 3عدد

 

شربت بار (برای داخل خمیر) 1 قاشق چایخوری

 

 مواد لازم برای تهیه شربت بار:

 

آب 400 میلی لیتر

 

شکر 1 کیلوگرم

 

جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری

 

بادکا (گلوکز) 100گرم

 

گلاب 100 میلی لیتر

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابا رحیمی

 

آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه آرد را به‌یکباره بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا روغن را به خمیر بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس بگذارید خمیر خنک شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و خوب هم بزنید. اکنون شربت را درون خمیر بریزید و مخلوط کنید. حالا مایه فراهم کرده را درون کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و هربار مقداری از آن را داخل روغن ولرم بیندازید و با حرارت تند سرخ کنید.

حالا بامیه‌ها را درون شربت خنک شده بیندازید.

روش تهیه شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: شیرینی سنتیشیرینی ماه رمضانبامیهروش تهیه بامیهمواد لازم بامیه تعداد بازديد: 2534 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است