تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابا رحیمی
آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه آرد را بهیکباره بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا روغن را به خمیر بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس بگذارید خمیر خنک شود و بعد تخممرغها را یکییکی بیفزائید و خوب هم بزنید. اکنون شربت را درون خمیر بریزید و مخلوط کنید. حالا مایه فراهم کرده را درون کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و هربار مقداری از آن را داخل روغن ولرم بیندازید و با حرارت تند سرخ کنید.
حالا بامیهها را درون شربت خنک شده بیندازید.
روش تهیه شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آنگاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.