تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
کره را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پودرشکر را کمکم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس پوست لیمو، وانیلین و تخممرغ را افزوده و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی، به دست آید.
اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر تقریبی 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.
آنگاه به کمک خلال دندان، سوراخهای کوچکی روی خمیرها ایجاد کنید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه، بپزید.
شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید و داخل حفرهها را با مارمالاد یا شکلات پر کنید.