Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:58

کوکیز مارمالادی

کوکیز مارمالادی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره‌ي نرم.........................220 گرم

پودرقند....................100 گرم

تخم‌مرغ......................يك عدد

وانیل.......................8/1 قاشق چایخوری

آب‌لیمو ترش تازه....................2 قاشق چایخوری

آرد.........................375 گرم

بيکینگ پودر......................4/1 قاشق چایخوری

مارمالاد...................به میزان لازم

پودرقند اضافه......................به میزان لازم

روش‌تهیه

فر را با حرارت 175 درجه‌ي سانتی‌گراد گرم کنید. کره و پودرقند را با همزن برقی بزنید تا پوک و سفید شود. تخم‌مرغ و وانیل را افزوده و خوب مخلوط کنید. آب لیموترش را نیز اضافه کنید. آرد و بيکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد بیافزایید. خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر آماده را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت حدود سه میلی‌متر باز کنید و با کاتر به اشکال مختلف بریده و داخل سینی فر قرار دهید.  سینی‌های آماده را به مدت 15 تا بیست دقیقه داخل فر قرار دهید.

توجه داشته باشید که از هر مدل از کاترها به تعداد زوج آماده كنيد. می‌توانید نصف تعداد هر مدل را با استفاده از کاتر کوچکتر بصورت توخالی و به اشکال مختلف در آورید.

پس از پخت سینی را از فر خارج نموده و اجازه دهید کوکیزها خنک شوند. حال کوکیزهای لایه‌ي زیرین را مارمالاد زده و نمونه‌ي مشابه توخالی را پودرقند پاشیده و روی لایه‌ي مارمالادی بگذارید تا کوکیزها ها جلوه بیشتری داشته باشند.

نکته:

 خمیر این دستور، ماندگاری خوبی دارد و می‌توانید آن را از روز قبل تهیه کرده و داخل نایلون، در یخچال نگهداری کنید.

 خمیر کوکیز، نیاز به ورز دادن بیش از اندازه ندارد. بهتر است با توجه به میزان مورد نیاز، تکه‌های کوچکی از خمیر را از یخچال خارج کرده و پس از کمی ورز دادن، استفاده کنید.

 خمیر این کوکیز می تواند جهت تهیه‌ي بیسکوئیت‌های تزئینی نیز استفاده شود.

 کوکیزهای آماده شده، در ظرف در دار به مدت حدود ده روز قابل نگهداری و استفاده می‌باشند.

برچسب ها: شیرینی مارمالادیکوکیز مارمالادی تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است