آشپزباشی- سعید بابارحیمی
روغن و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و قدری مخلوط کنید. آنگاه شربت و آب را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
حالا خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هربار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در دستتان باز کنید و 1 قاشق چایخوری از مواد میانی فراهم کرده، درون آن بگذارید و خمیر را ببندید.
اکنون خمیرها را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیکه شیرینی خرمائی طلائی رنگ شود،در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه خرما را بیفزائید و تفت دهید. سپس گردو، دارچین و هل را بیفزائید و مخلوط کنید. مواد میانی را پس از خنک شدن، مصرف نمائید.