تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.
آنگاه پودر كاكائو، قهوهی حلكرده در آبجوش و تخممرغ را بیفزائید و حدود 2-3 دقیقه هم بزنید.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه خنك شود.
حالا بیسكویت، گردو و پودر شكر را با هم مخلوط كنید و مایهی فراهمكرده را همراه با شیر به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شوند.
اینك خمیر را دو قسمت كنید و هر تكه را روی فویل قرار دهید و به شكل مثلث درآورید.
آنگاه پودر نارگیل را روی شكلات بپاشید و با فویل بپوشانید و حدود 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
سپس شكلات را به عرض یك سانتیمتر ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.