آشپزباشی
ابتدا فر(تاون) را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد سینی دیواره بلند 30×20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونهای كه كاغذ از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد. حالا در ظرف مناسبی، كره را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.
بعد از روی حرارت بردارید تا خنك شود. آنگاه در كاسه گودی شكر و آرد بریزید. سپس كره و تخممرغ را – كه با چنگال زدهاید – به آن بیفزائید و همه مواد را با هم مخلوط كنید. اكنون مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و خوب بفشارید و در فر(تاون) به مدت 20 دقیقه بپزید تا بیسكویت، طلائی رنگ شود.
بیسكویت را در همین قالب خنك كنید. حالا مواد رویه را روی بیسكویت بریزید و آن را به كمك پالت صاف كنید. اكنون بادام پرك را روی مواد بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا رویه شیرینی كاملاً ببندد. بعد روی آن را با پودر شكر تزئین كنید و به صورت مستطیل ببرید.
روش تهیه مواد رویه
عسل، شیرعسلی و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا مخلوط، غلیظ شود و به رنگ كارامل درآید. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را بیفزائید.