تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
شکر، 190 گرم از آرد و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خردهنان درآید. آنگاه این مخلوط را در قالبی به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده کنید.
سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. اکنون قالب را از فر درآورید و روی شیرینی را با مارمالاد بپوشانید.
حالا تخممرغها، شکرقهوهای و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه مخلوط آرد باقیمانده، بیکینگپودر و گردو را به مایه تخممرغی بیفزائید و هم بزنید.
اینک مایه فراهم کرده را روی مارمالاد درون قالب بریزید و شیرینی را 17-20 دقیقه دیگر، در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، آن را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.