تحریریه ماهنامه آشپزباشی –آرزو گنجی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد، گرم كنید و 4 عدد قالب نسوز و مناسب سوفله را به قطر 6 سانتیمتر چرب كنید و قدری آرد بپاشید. آنگاه شیر را در ظرف مناسبی بریزید، پوست لیمو را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس آن را صاف كنید. حالا زردههای تخممرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. اكنون آرد و شیر جوشیده را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظی به دست آید.
اینك سفیدههای تخممرغ را با باقیمانده شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه سفیدههای فرم گرفته را به آرامی به مایه قبلی بیفزائید و بالیسك مخلوط كنید.
مراقب باشید كه حجم سفیدههای تخممرغ از بین نرود. حال این مایه را در قالبهای سوفله بریزید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید. اكنون سوفله را با سس لیمو و پودر شكر بیارائید و میل كنید.
روش تهیه سس لیمو: آبلیمو و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آنگاه كره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس سس لیمو را در سسخوری بریزید.