Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

بيسكويت گردو

بيسكويت گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره نرم   ..........................125 گرم

شكرقهوه‌اي ..................370 گرم

وانيل..................يك چهارم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ.............2 عدد

شكلات سياه ذوب شده...................60 گرم

شير...................يك سوم پيمانه

آرد ساده....................340 گرم

پودر كاكائو.......................2 قاشق سوپخوري

بيكينگ‌پودر.....................2 قاشق چايخوري

دارچين.......................يك چهارم قاشق چايخوري

نمك.......................كمي

گردوي پودر شده......................85 گرم

پودر قند......................براي غلطاندن شيريني

 

روش‌تهیه

دو عدد سيني فر را چرب كرده،  بگذاريد فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم شود. كره، شكر و وانيل را بزنيد تا تغيير رنگ داده، به صورت كرم در آيد. تخم‌مرغ را دانه دانه اضافه كنيد شكلات و شير را به مخلوط بالا اضافه كنيد. آرد، پودر كاكائو، بيكينگ‌پودر، دارچين و كمي نمك را در مخلوط كره‌اي الك كرده هم بزنيد. گردوي پودر شده را نيز اضافه كرده مواد را خوب مخلوط كنيد. سپس در يك ظرف دردار به مدت حداقل 3 ساعت يا يك شب در يخچال استراحت دهيد. بعد از استراحت از مواد به اندازة يك قاشق سوپخوري برداشته در دست گرد كنيد، سپس در پودر قند بغلطانيد و داخل سيني فر با فاصلة 4 سانتي متر از يكديگر قرار دهيد. سيني را به مدت 25 دقيقه در فر قرار داده تا شيريني‌ها پخته شود. سپس از فر خارج كرده و بعد از 5 دقيقه از سيني جدا كرده روي پنجره سيني را خنك كنيد. با اين مقدار مواد حدود 60 عدد شيريني خواهيد داشت. اين شيريني به مدت 10 روز در ظرف دردار قابل نگهداري مي‌باشد.

برچسب ها: بيسكويت گردوطرز تهیه بيسكويت گردو تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است