آشپزباشي- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس زردههای تخممرغ و تخممرغ كامل را به آن بیفزائید، حالا نمك، وانیلین و آرد را به مایه اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری هم شكل شكلات قالبی، ببرید.
خمیرها را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.
همینكه بیسكویتها خنك شدند، شكلات قالبی را با قدری شكلات آبكرده و سرد شده، به بیسكویتها بچسبانید و در صورت دلخواه با رنگهای خوراكی طلائی و نقرهای بیارائید.
اینك بیسكویتها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری 1: در اینجا از برشگر بیضی شكل برای قالب زدن خمیر بیسكویت استفاده شده است و شكلات در قالب بیضی شكل مخصوص شكلات تهیه گردیده است.
یادآوری 2: میتوانید به نیمی از خمیر، مخلوط 2 قاشق سوپخوری پودر كاكائوی الك كرده و 2 قاشق سوپخوری آبجوش بیفزائید تا دو رنگ بیسكویت كرهای داشته باشید.