آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا مواد میانی را به این ترتیب آماده کنید. پوست سیبها را بگیرید و رنده کنید.
آنگاه سیب و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و گردو و دارچین را بیفزائید و بگذارید خنک شود. برای تهیه خمیر، همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.
سپس در مرکز هر یک، قدری از مایه میانی بگذارید و خمیر را تا کنید. اکنون هر چهار عدد از این خمیرهای نیم دایرهای شکل را کنار هم قرار دهید و لبههای خمیر را روی هم بفشارید (مانند تصویر).
سپس آنها را روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک همچنان که شیرینیها گرم هستند، رویشان پودر شکر بپاشید. همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.