روشتهیه
براي تهيهي لايهي بيروني شيريني، كره را آب كنيد و بعد تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و تا يكدست شدن مواد ورز دهيد.
براي تهيهي مغز شيريني، كره را آب كرده و با شيرعسل مخلوط كنيد. از هر يك از پودر آجيلهاي مورد نظر دو قاشق سوپخوري براي تزيين شيريني جدا كنيد. هل را به پودر پسته اضافه كنيد. مخلوط شير عسل و كره را به سه قسمت مساوي تقسيم كنيد و به طور جداگانه به هر كدام از آجيلهاي پودر شده اضافه و مخلوط كنيد.
مقداري از مواد میانی را در مرکز مقداری از مواد لايهي بيروني قرار داده و سپس شيريني را در آجيل پودر شدهاي كه در مغز آن به كار رفته است بغلتانيد. اين كار را براي هر يك از مغزهاي آجيلي تكرار كنيد.
اگر پودر آجيل كه براي تزيين استفاده ميشود، به سطح شيريني نچسبد، ميتوانيد اول شيريني را در مقداري سفيدهي تخممرغ غلطانده و سپس در پودر آجيل بغلطانيد. همچنین ميتوانید شيرينيها را در شكرهاي تزييني غلطانده و رنگهاي متنوعي به شيرينيها اضافه كنيد.