آشپزباشی - افسانه ظروفی
آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد!
آنگاه پنیر خامهای را در کاسه مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید. حالا قالب 12 تائی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید و در هر قالب یک عدد بیسکویت بگذارید.
اکنون روی بیسکویتها را با مایة فراهمکرده بپوشانید و کوکی تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک کوکی تارت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویشان را با توت فرنگی بیارائید.