آشپزباشی- مهدیس رحیمیان:
روش تهیه
كره، شكر قهوهای، شکر سفید و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغ را بيفزائيد و بعد مخلوط آرد، بيكينگسودا و جوز هندي را در 2 نوبت اضافه كنيد تا خمير مناسبي حاصل شود. سپس خمير فراهم کرده را در كيسة نايلونی قرار دهید 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. حالا دارچين و شكر را با هم مخلوط كنيد. اکنون هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوري از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در مخلوط شكر و دارچين بغلتانيد. توپهای خمیر را با فاصله در سيني شيرينيپزي بچينيد و به مدت تقریبی 12 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد.