مهدیه ولینژاد
فر را با دمای180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره، شکر، شکر قهوهای و وانیلین را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود و مایه صاف و یکنواختی به دست آید.
آنگاه آرد، نمک و بیکینگ سودا را با هم الک کنید و آن را به کره بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس پوست لیمو را افزوده و دو سوم از این خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و در یخچال قرار دهید.
حالا باقیمانده خمیر را در قالب بریزید و با غلطک صاف کنید.
اکنون قالب را در فر بگذارید و خمیر پایه را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
در این میان همه مواد رویه را با هم مخلوط کنید.
اینک قالب را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه مواد رویه را روی خمیر پخته در قالب بریزید.
آنگاه باقیمانده خمیر را از یخچال درآورید و به کمک چنگال به صورت کرامبل یا خرده نان در آورید و آن را روی مخلوط هلو بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
سپس کرامبل هلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.