تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
آرد و بیكینگپودر را در كاسهی مناسبی الك كنید و وانیلین را به آن بیفزائید. آنگاه مخلوط كره و زردههای تخممرغ را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.
سپس توپهای فراهمكردهی خمیر را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و وسطشان را با دستهی قاشق چوبی گود كنید و فندق بگذارید.
اكنون سینی را در فر گرمكرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، شیرینی را بپزید.
آنگاه سینی را از فر در آورید. همینكه شیرینیها قدری خنك شدند، رویشان شربت بریزید.
روش تهیهی شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.
آنگاه شربت را بجوشانید و پس از 5 دقیقه، گلاب را بیفزائید و پس از چند جوش آن را از روی اجاق بردارید.