آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برای تهیه خمیر باقلوا؛ زردههای تخممرغ، آب و روغن را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید و آرد را كمكم بیفزایید تا خمیر لطیفی به دست آید.
آنگاه روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20دقیقه استراحت دهید. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، تا حد امكان نازك باز كنید و به اندازه 8×10 سانتیمتر ببرید.
هر بار قدری از مخلوط سرشیر و پنیر را روی لبه 10سانتیمتری خمیر قرار دهید، آن را رول كنید و در سینی چربكرده، بچینید. سپس رویشان روغن بمالید و در فر گرم شده با دمای 175درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلایی رنگ شود، بپزید.
حال صبر كنید تا زنودالست خنك شود. آنگاه شربت داغ را رویش بریزید و صبر كنید تا شربت به خورد شیرینی برود. اكنون شیرینی را یك شب در یخچال نگه دارید و آن را برای پذیرایی، در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه شربت: شكر، آب و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر، حل شود. آنگاه شربت را 2دقیقه بجوشانید و بعد شعله را خاموش كنید.