آشپزباشی - آرزو گنجی
قالبي را به عرض 20 سانتيمتر با فويل بپوشانيد به گونهای كه فويل از لبههای قالب بلندتر باشد.
آنگاه روی فويل را چرب كنيد. سپس شيرعسلی،عسل و كره را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا كره آب شود و يك دقيقه بجوشد.
حالا آن را از روي حرارت برداريد و شكلات، پسته، قیسی و مربای پوست پرتقال را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
اكنون اين مخلوط را در قالب بريزيد و رويش را بفشاريد تا در همه جا بطور يكسان پخش شود.
قالب را در يخچال قرار دهيد و پس از 2 ساعت، آن را از يخچال درآوريد و شكلات را از قالب جدا كنيد.
سپس آن را به اندازه 3 × 3 سانتيمتر برش دهيد و برای پذيرائی، در ظرف زيبا و مناسبی بچينيد.