آشپزباشی - مریم امیری
قالبی را به اندازه 20×25 سانتیمتر چرب کنید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکییکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگپودر و پودر نارگیل را با هم مخلوط سازید و آن را همراه با شیر، به طور یک درمیان درون مایه تخممرغی بریزید و با لیسک هم بزنید.
اکنون مایه فراهم کرده را درون قالب بریزید و رویش را صاف کنید. حالا پودر هل را با خامه مخلوط نمائید و آن را به آرامی روی خمیر بریزید.
آنگاه هلوها را برش بزنید و روی خامه بچینید. شکر اضافی را روی هلوها بپاشید و اسلایس هلو را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر بپزید.
همینکه اسلایس هلو خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرایی در ظرف زیبایی بچینید