آشپزباشی - مریم امیری:
روشتهیه
فر را با دمای 170 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره، وانیل، پودر شکر، شکر قهوهای و تخممرغ را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر را با هم مخلوط سازید و به مایة فراهم کرده بیفزایید. حالا فندق و شکلاتها را به مواد افزوده و مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر در سینی قرار دهید. اینک کوکیها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید و بعد روی پنجرة سیمی خنک کنید. آنگاه کوکی برانیز را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید.