روشتهیه
خامه را با پنير خامه اي كاملاً مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. رشته را با دست خرد كنيد و كره ذوب شده را روي آن بريزيد، طوری که رشته کاملا با کره آغشته شود. فر را با حرارت ملايم گرم کرده وکف ظرف نچسب را با كره ذوب شده چرب كنيد. نصف مقدار رشته را در ظرف نچسب قرار دهيد وسطح آن را طوری فشار دهيد که کاملا هموار و یکدست باشد . مخلوط خامه و پنيررا روي رشته ریخته وشیرینی را به مدت 20 – 30 دقيقه بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و روی آن طلايي شود . شربت ولرم را روي رشته بريزيد وآن را با پودر پسته تزيين نماييد . ، كنافه را بعد از خنك شدن برش های مستطيلي شکل دهيد .
طرز تهيه شربت:
مواد شربت را با هم مخلوط كنيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش آمده ، قوام یابد.
نكته:
كنافه رشته بسيار نازكی است جهت شيريني سنتي كشورهاي مديترانه اي ( سوريه و لبنان)
نام ديگر اين شيريني عثمليه است.
در صورت فراهم نبودن رشته كنافه مي توانيد از رشته فالوده استفاده كنيد.
مشابه این شیرینی را با نان تست تهیه می کنند که به کنافه دروغین موسوم است.