آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای ١٧٥ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به اندازه 23×32 سانتیمتر چرب نمائید.
آنگاه تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد شكر قهوهای و شکر سفید را به آن بیفزائید و هم بزنید.
سپس آرد، كره و وانیل را به آن اضافه کنید.
حالا شكلات چیپسی، بادام و گردو را نیز درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.
اکنون ٢ ورق از خمیر فیلو را در قالب قرار دهید و رویش کره بمالید.
آنگاه نیمی از مایه فراهم کرده را روی خمیر فیلو بریزید و رویش را با 2 ورق دیگر از فیلو بپوشانید.
اینک باقیمانده مایه را روی خمیر بریزید و 2 ورق باقیمانده از خمیر فیلو را رویش بگذارید.
حالا باقلوا را به مدت تقریبی ٤٠-٤٥ دقیقه در فر بپزید و بعد شربت ولرم را روی باقلوای گرم بریزید و صبر کنید تا شربت جذب باقلوا شود.
سپس کوکی باقلوا را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه شربت وانیلی
همه مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكر حل شود.
سپس شربت را 5-10 دقیقه بجوشانید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید روی کوکی باقلوا را با شکلات آبکرده بیارائید.