طرز تهیه این بیسکویت:
در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و یكدست شوند. زردهی تخم مرغ را بیفزائید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط با هم تركیب شود و به شكل كرم درآید. سپس شربت غلیظ را به آن اضافه كنید و فقط تا جائی كه با هم مخلوط شوند، هم بزنید. اینك آرد، بیكینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را داخل كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به ضخامت 3 یا 4 میلیمتر به كمك وردنه و با برشگر (كاتر) به اشكال مختلف برش دهید. خمیرهای برش خورده را درون سینی چرب كرده بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزد.
یادآوریها:
1- در صورت تمایل، میتوانید 1 قاشق چایخوری پودر كاكائو را با نیمی از خمیر مخلوط كنید و بیسكویتها را در دو رنگ آماده كنید.
2- چنانچه بخواهید بیسكویتها به شكل هلالی و برجسته درآیند، میتوانید خمیر برش خورده را روی قوطی كنسرو قرار دهید و بعد داخل فر (تاون) بپزید.
3- به جای شربت غلیظ، میتوانید از عسل یا شربت مربای پرتقال نیز استفاده كنید.
4- چنانچه از برشگر متوسط استفاده كنید، این تعداد بیسكویت به دست میآید.