گروه شیرینی پزی
كره را رنده كنید و به شكل مكعب در آورید و كنار بگذارید. آنگاه آرد، نمك و آبلیمو را در كاسهی مناسبی بریزید و آب را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را به شكل توپ در آورید و با چاقوی تیز، رویش شكافی به شكل + ایجاد نمائید.
روی خمیر را بپوشانید و ده دقیقه در یخچال نگه دارید. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به شكل + باز كنید و كره را وسط خمیر بگذارید.
اینك چهار طرف خمیر را روی كره تا بزنید و وردنه بكشید تا خمیر به اندازهی تقریبی20×50 سانتیمتر باز شود.
سپس خمیر را دور وردنه بپیچید، برگردانید و دوباره وردنه بكشید. حال خمیر را به سمتی كه تا زده بودید، برگردانید و چهارلا تا بزنید.
روی خمیر را بپوشانید و یك ربع در یخچال نگه دارید. تا زدن و باز كردن خمیر را 4- 5 بار تكرار كنید و هر بار ده دقیقه در یخچال بگذارید.
اكنون خمیر را به ضخامت 6 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به عرض 10 و طول 30 سانتیمتر از آن ببرید و در سینی شیرینیپزی بگذارید.
روی خمیرها چنگال بزنید و 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 250 درجهی سانتیگراد بپزید.
سپس دمای فر را به 180 درجهی سانتیگراد كاهش دهید و 15 دقیقهی دیگر خمیر را بپزید.
همینكه نان میل فوی خنك شد، هر یك را از ارتفاع دو قسمت كنید و روی هر لایه قدری خامه بمالید و توتفرنگی بچینید.
حالا لایهی بعدی نان را رویش بگذارید و اندكی فشار دهید تا دو لایهی نان میل فوی به هم بچسبد.
اكنون روی شیرینی قدری پودر شكر بپاشید و با خامهی فرم گرفته و توتفرنگی بیارائید.
شیرینی را در یخچال بگذارید و بعد از 6 ساعت یا یك شب آن را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.