آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
همه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه روی ظرف را بپوشانید و دستکم 2 ساعت و یا 1 شب در یخچال نگه دارید.
حالا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو سینی شیرینیپزی را با صفحه سیلیکونی بپوشانید.
سپس هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و آن را روی صفحه سلیکونی قرار دهید و با کاردک، آن را نازک پهن کنید.
اکنون سیگارت را به مدت تقریبی 3-4 دقیقه یا تا زمانیکه اطراف شیرینی طلائیرنگ شود، بپزید.
شیرینی را همچنان که داغ است، رول کنید و بعد بگذارید خنک شود. اینک سیگارتها را با شکلات آبکرده و بادام بیارائید.
یادآوری: مراقب باشید که هر بار روی هر صفحه سلیکونی تعداد کمی از مایه سیگارت بریزید تا هنگام پختن و پهن شدن، به همدیگر نچسبند!