Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:05

بيسكويت لينزر

بيسكويت لينزر

shooroshirin5

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 250 گرم

 

شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فندق برشته و آسیاب كرده 150 گرم

 

آرد 270 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

 

مارمالاد توت‌فرنگی 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا فندق، آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین، جوز و نمك را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اكنون خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 1 شب در یخچال نگه دارید. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر كنگره‌دار به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس نیمی از آنها را با برشگر به قطر یك سانتیمتر خالی كنید و جدا جدا در سینی بچینید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه بیسكویت‌ها طلائی رنگ شوند، بپزید.

بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید.

آن‌گاه روی بیسكویت‌های میان تهی پودر شكر بپاشید و روی بیسكویت‌های كامل قدری مارمالاد توت‌فرنگی بگذارید و هر دو عدد را به هم بچسبانید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بيسكويت لينزرآموزش بیسکویتکیک و شیرینیشیرینی و دسرانواع بیسکوئیتبیسکویت مارمالادیبیسکوییت تعداد بازديد: 1562 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است