Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

لوکوم ترکیه

لوکوم ترکیه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره.............. 150گرم

خامۀ صبحانه............. 100گرم

شکلات سفید..............500 گرم

پودر نارگیل.............. 250 گرم

کرنبری یا چیپس فرآوری شدۀ میوه..................250 گرم

مغز پسته در صورت دلخواه.................50گرم

آشپزباشی – آرزو مقدم:

روش‌تهیه

کره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آن گاه شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و به مخلوط کره و خامه بیفزائید. سپس پود نارگیا و کرنبری را بیفزائید و مخلوط کنید.حالا سینی شیرینی پزی را به اندازۀ 30×20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و مایۀ فراهم کرده را درآن بریزید و رویش را با پالت صاف کنید.اکنون لوکوم را یک شب در یخچال نگه دارید و روز بعد آن را از سینی جدا کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.لوکوم را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.

 

خواص  نارگیل

نارگیل از پر طرفدارترین میوه هاست که با طعم عالی و خاصی که دارد در دسته ی معروف ترین میوه ها قرار گرفته است. درخت نارگیل حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا کشت می شده است و در حال حاضر در تمام مناطق استوایی وجود دارد. خواص نارگیل آن قدر بسیار و جامع است که برخی از مردم اقیانوس آرام آن را به عنوان غذای اصلی استفاده می کنند و از تمام قسمت های آن بهره می برند.

برچسب ها: طرز تهیهشیرینی خانگیلوکوم ترکیهطرز تهیه لوکوم ترکیهلوکومشیرینی لوکوم تعداد بازديد: 767 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است