آشپزباشی
كره، شكر، پودر نارگیل، تخم مرغ، آرد، بیكینگپودر و پودركاكائو را در كاسه مناسبی بریزید و با قاشق فلزی هم بزنید تا مواد، خوب با هم مخلوط گردد و صاف و یكدست شود. سپس مواد را در قالب چربكرده 19×29 سانتیمتری بریزید و آن را پرس كنید؛ رویش را صاف نمائید و قالب را در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت 20 دقیقه بپزید.
آنگاه مواد رویه را روی شیرینی بریزید و 2 قاشق پودر نارگیل را روی آن بپاشید. اینك شیرینی را داخل قالب خنك كنید و پس از برش زدن، از قالب خارج كنید.
روش تهیه مواد رویه: برای تهیه مواد رویه، تمام مواد را با هم مخلوط كنید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا صاف و یكدست شود.