تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را بادمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را به اندازهی 30×40 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آنگاه مواد خشك را در كاسهی مناسبی بریزید و كنار بگذارید. كره را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس شكر قهوهای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخممرغ كامل، زردهی تخممرغ و شیرهی انگور را درون مایه بریزید و مواد خشك را كمكم بیفزائید. اكنون یكدوم پیمانه از زنجفیل شكری و كشمش را افزوده و مخلوط كنید. خمیر فراهم كرده را در سینی پهن كنید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، آیسینگ فراهم كرده را رویش بریزید و صاف كنید. اینك باقیماندهی زنجفیل را روی آیسینگ بپاشید، حدود 30 دقیقه كنار بگذارید تا ببندد و سفت شود. آنگاه شیرینی را به مربعهای 5 سانتیمتری ببرید.
روش تهیهی آیسینگ: شكر قهوهای، شیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا كره و شكر آب شوند. آنگاه از روی حرارت بردارید و پودر شكر و وانیل را بیفزائید