آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
فر (تاون) را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر (تاون) را چرب نمائید. آنگاه كره و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. بعد عسل، خامه و سفیده تخممرغ را بیفزائید و هم بزنید تا مواد، با یكدیگر مخلوط شوند.
سپس كنجد را افزوده و مخلوط نمائید. حالا هر بار یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و با فاصله از یكدیگر، در سینی قرار دهید و به مدت 7- 8 دقیقه یا تا زمانی كه شیرینیها طلائی رنگ شوند، در فر (تاون) بپزید.