روشتهیه
ابتدا قالب 30×20 سانتيمتر را چرب كرده كنار بگذاريد.
تخممرغها را در ظرفي ريخته با دور متوسط همزن بزنيد تا به صورت كرم درآيد، شكر را بتدريج اضافه كرده به هم زدن ادامه دهيد. آرد ساده را با آرد ذرت و بيكينگپودر مخلوط كرده روي مخلوط الك كنيد سپس آب گرم و كره آب شده را نيز به مواد بيفزاييد تا همه مواد كاملاً مخلوط و تبديل به خمير شود. مخلوط آماده را درون قالب ريخته، و به مدت 35 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد. سپس از فر خارج كرده بعد از 5 دقيقه از قالب جدا كنيد و به اندازه مربعهاي 3×3 برش داده به رويه شكلاتي آغشته كنيد و سپس داخل پودر نارگيل بغلطانيد و روي پنجره سيمي بگذاريد تا شكلات ببندد.
طرز تهيه رويه شكلاتي:
پودر شكر را الك كنيد و به همراه پودر كاكائو در ظرفي ريخته شير و كره را نيز اضافه كنيد. ظرف را روي بخار آب قرار دهيد (بنماري) و به آرامي هم بزنيد تا همه مواد مخلوط و صاف و يكدست شود.