آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
كره، پودر شكر، هل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه زردة تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و با قاشق فلزي مواد را مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازة يك قاشق چايخوري از خمير شيريني را برداريد و به شكل توپ درآوريد. سپس آنها را ابتدا در سفيدة تخممرغ بغلتانيد و بعد در گردو و پسته بچرخانيد و روي سيني شيرينيپزي بگذاريد.
حالا سيني را در فر گرم كرده با دماي 170 درجة سانتيگراد قرار دهيد و شيريني را به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همينكه شيرينيها خنك شدند، رويشان پودر شكر بپاشيد.
خواص گردو
گردو حاوی ترکیبات زیستفعال گیاهی است. این مواد حاوی آنتیاکسیدانها هستند و بیشتر در پوست قهوهای نازک اطراف گردو وجود دارند. بر اساس مطالعهای که در آمریکا بر روی میزان آنتیاکسیدان موجود در ۱۱۱۳ مادهی غذایی پُرمصرف انجام شد، گردو رتبهی دوم را بهدست آورد.