آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
شكر، كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود.
ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا مایه فراهم كرده خنك شود.
سپس تخممرغ و نمك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا پوست لیمو و پرتقال، دارچین، میخك، آرد و بیكینگپودر را در كاسه مناسبی بریزید و حفرهای در مركز این مواد ایجاد كنید.
اكنون مایه خنك شده را درون حفره مواد خشك بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 45 دقیقه در یخچال نگهدارید.
حال خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر، باز كنید، با برشگری به شكل قلب، خمیر را قالب بزنید و با فاصله، در سینی چربكرده بچینید.
سینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 8-10دقیقه شیرینی را بپزید.
سپس شیرینیها را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شوند.
آنگاه هر یك از شیرینیها را تا نیمه در شكلات آبكرده فرو كنید و صبر كنید تا شكلات ببندد. اكنون آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
نكات خواندنی
اگر میخواهید شیرینیهایی بامقدار زیاد بپزید، فر راروی حرارت متوسط تنظیم كنید و آنها را در مدتی طولانیتر بپزید.
اما برای شیرینیهای ریز و كوچك با حرارت زیاد، میتوانید در وقتتان صرفهجویی كنید.
تخممرغ وقتی زده میشود، قدرت نگهداری هوا را در خود دارد.
بنابراین باعث میشود كیك یا شیرینی عید شما خوب پف كند. به طور معمول سفیده تخممرغ است كه پس از همزدن كف میكند و هوا را درون خود نگه میدارد.