آشپزباشی - افسانه اسفندياري:
روشتهیه
در ظرف مناسبي تخممرغها، روغن مايع، آب و شكر را با مفتول دستي بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آنگاه آرد الك كرده را به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير لطيفي به دست آيد. اينك هر بار به اندازه يك قاشق سوپخوري از خمير برداريد و به شكل توپ در آوريد. حالا روغن را در ظرفي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا داغ شود. دوناتها را در آن سرخ كنيد و روي هوله كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافيشان، گرفته شود. اكنون دوناتها را در شكر بغلتانيد و براي پذيرائي در ظرف زيبايي بچينيد، رويش سس بريزيد و در صورت دلخواه با بستني ميل كنيد.
روش تهيه سس توتفرنگي: توتفرنگي و مربا را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و مخلوط كنيد تا يكدست شود.
نكات خواندنی
براي تهيه بستني وانيلي: 200 ميليليتر شير پرچرب را بجوشانيد و بگذاريد خنك شود آنگاه 1عدد زرده تخممرغ را با 1 قاشق چايخوري وانيل شكري با همزن برقي بزنيد تا روشن و كرم رنگ شود. حالا 150 گرم خامه ساده را با 50 گرم شكر به آن بيفزائيد و به مدت 5 دقيقه با سرعت تند همزن برقي بزنيد. اكنون شير را به تدريج به اين مايه اضافه كنيد و با سرعت كند همزن برقي بزنيد تا مخلوط شود. مايه را به مدت تقريبي 1 ساعت در يخچال نگه داريد تا سرد شود. حالا مايه بستني را در سطل دستگاه بستنيساز بريزيد. دستگاه را روشن كنيد و به مدت 40-50 دقيقه صبر كنيد تا بستني آماده شود.