آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد قالب 23 سانتیمتری مربع را چرب كنید. سپس آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ بهطوری كه از هر طرف 5 سانتیمتر بالا بیاید. حالا در ظرف مناسبی تخم مرغها و شكر را به مدت 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود.
بعد شكلات را اضافه كنید. حالا هر دو آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایه را در قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. حالا روی پنجره سیمی برگردانید و بعد از خنك شدن، در یخچال قرار دهید. اكنون كیك سردشده را، به 25 قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را در آیسینگ فرو ببرید.
آنگاه در شكلات رندهكرده و پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف زیبائی برای پذیرائی بچینید.
روش تهیه آیسینگ: در ظرف مناسبی، پودر شكر را الك كنید و شیر را بیفزائید. حالا آن را به روش بنماری روی حرارت بگذارید و صبر كنید تا غلیظ شود.