تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
ابتدا شربت را تهیه كنید و كنار بگذارید تا خنك شود. آنگاه پوست به و قسمتهای سفت آن را بگیرید و رنده كنید. سپس به، پودر شكر و یك سفیده تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
حالا خمیر فیلو را به عرض تقریبی 6 سانتیمتر و طول 20 سانتیمتر ببرید و هر دو عدد را روی هم بگذارید. اكنون روی لبه هر نوار خمیر، یك قاشق سوپخوری از مخلوط به بگذارید و خمیر را به شكل مثلث تا كنید و مانند تصویر بپیچید.
اینك خمیرهای پر كرده را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند و آنها را در شربت بیندازید و چند دقیقه، صبر كنید تا شربت جذب باقلوا شود. آنگاه باقلوای به را از شربت در آورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا شربت اضافیش گرفته شود.
حالا باقلوا را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با پسته بیارائید.
یادآوری 1: برای تهیه این باقلوا میتوانید به جای به از سیب نیز استفاده كنید.
یادآوری 2: خمیر فیلو را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید و یا از دستورالعمل تهیه خمیر فیلو در باقلوای استانبولی استفاده نمائید.