Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 12:22

باقلوای به

باقلوای به

shooroshirin6

0 0

متوسط

11 نفر

مواد مورد نیاز

 به 1 عدد

 

پودر شكر 3 قاشق سوپخوری

 

سفیده تخم‌مرغ  2 عدد

 

خمیر فیلو (یوفكا) حدود 15 ورق (20×30 سانتیمتر)

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

 

شكر 300 گرم

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

آب 300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

ابتدا شربت را تهیه كنید و كنار بگذارید تا خنك شود. آن‌گاه پوست به و قسمت‌های سفت آن را بگیرید و رنده كنید. سپس به، پودر شكر و یك سفیده تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

حالا خمیر فیلو را به عرض تقریبی 6 سانتیمتر و طول 20 سانتیمتر ببرید و هر دو عدد را روی هم بگذارید. اكنون روی لبه هر نوار خمیر، یك قاشق سوپخوری از مخلوط به بگذارید و خمیر را به شكل مثلث تا كنید و مانند تصویر بپیچید.

اینك خمیرهای پر كرده را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند و آنها را در شربت بیندازید و چند دقیقه، صبر كنید تا شربت جذب باقلوا شود. آن‌گاه باقلوای به را از شربت در آورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا شربت اضافیش گرفته شود.

حالا باقلوا را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با پسته بیارائید.

یادآوری 1: برای تهیه این باقلوا می‌توانید به جای به از سیب نیز استفاده كنید.

یادآوری 2: خمیر فیلو را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید و یا از دستور‌العمل تهیه خمیر فیلو در باقلوای استانبولی استفاده نمائید.

 

برچسب ها: باقلواآموزش باقلواباقلوای بهباقلوا با بهانواع باقلوا تعداد بازديد: 3086 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است