آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، شکر، پودر شکر و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسب و یکدستی حاصل شود.
آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا بیکینگپودر، آرد برنج، آرد ذرت و پودر نارگیل را افزوده و مخلوط کنید.
سپس دستتان را به آرد برنج بزنید و هر بار به اندازه یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و خلال پسته رویش بگذارید.
خمیرهای فراهم کرده را در سینی چربکرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.