Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

شیرینی با آرد ذرت و نارگیل

شیرینی  با  آرد ذرت و نارگیل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 50 عدد

کره 75 گرم

شکر 50 گرم

پودر شکر 50 گرم

پوست لیمو (رنده کرده)

یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 1 عدد

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد برنج 75 گرم

آرد ذرت  75 گرم

پودر نارگیل 115 گرم

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، شکر، پودر شکر و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسب و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا بیکینگ‌پودر، آرد برنج، آرد ذرت و پودر نارگیل را افزوده و مخلوط کنید.

سپس دستتان را به آرد برنج بزنید و هر بار به اندازه یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و خلال پسته رویش بگذارید.

خمیرهای فراهم کرده را در سینی چربکرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیشیرینی با آرد ذرت و نارگیلشیرینی رژیمیشیرین با آرد ذرتطرز تهیه شیرینی رژیمی تعداد بازديد: 2440 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است