آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
فر را با دماي ١٨٠ درجة سانتيگراد گرم كنيد آنگاه روی يك ورق از خمير فيلو كره بمالید و لايه بعدي خمير را رويش بگذاريد. سپس مایة مياني را در ابتداي خمير بگذاريد و خمير را رول كنيد. حالا آن را در قالب كمربندي به قطر 20 سانتيمتر قرار دهید به گونهای كه به ديوارة قالب بچسبد. اکنون باقیماندة خمیرهای فیلو را نیز به همین ترتیب آماده کنید و در قالب بچينيد تا قالب پر شود. اینک روی خمیرها کره بمالید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش شکر، پودر كاكائو و دارچين بپاشيد و میل كنيد.
روش تهیة مواد میانی:
شكلات و كره را به روش بن ماري آب كنيد و از روي حرارت بر داريد و باقیماندة مواد را به آن بیفزائید و كنار بگذاريد تا خنک شود.