Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

شيرينـي شكلاتی شصتـي

شيرينـي شكلاتی شصتـي

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

32 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 32 عدد شيريني

كره نرم .................115 گرم

شكر قهوه‌اي............... 115 گرم

تخم‌مرغ ...............1 عدد

آرد............ 75 گرم

بيكينگ پودر................ يك‌دوم قاشق چايخوري

جو خردكرده ..................115 گرم

پودر كاكائو.............. 25 گرم

نمك.......... 1 پينچ

شكلات سياه آبكرده.............. 90 گرم

 

آشپزباشی - افسانه اسفندياري:

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سيني شيريني پزي را با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخم‌مرغ را بيفزائيد. حالا آرد، بيكينگ‌پودر، جو، پودر كاكائو و نمك را به مايه اضافه كنيد و هم بزنيد تا خمير مناسبي به دست آيد. اكنون هر بار به اندازه يك قاشق چايخوري از خمير، برداريد به شكل توپ در آوريد و در سيني بچينيد. آن گاه وسط آنها را با ته قاشق چوبي گود كنيد و به مدت تقريبي 10-15 دقيقه، در فر بپزيد. شيريني‌ها را روي پنجره سيمي خنك كنيد و وسط شيريني‌ها را با شكلات پر كنيد.

 

یادآوری

مي‌توانيد به جاي شكلات ابكرده از شكلات سكه‌اي براي روي شيريني استفاده كنيد.

 

نکات خواندنی

اندازه‌گيري دقيق در پخت شيريني بسيار اهميت دارد. براي اندازه‌گيري از ترازوهاي ديجيتالي كه با قيمت‌هاي مناسب در بازار موجود است استفاده كنيد. ترازوهايي براي اندازه‌گيري مناسب است كه وزن از يك كيلوگرم تا 5 الي 10 كيلوگرم را نشان دهد. براي اندازه‌گيري‌ صحيح با ترازو، ابتدا ظرفي را روي ترازو قرار دهيد آن را روشن كنيد و صبر كنيد تا عدد صفر را نشان دهد سپس مواد مورد نياز را در ظرف بريزيد و اندازه‌گيري نمائيد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی شکلاتیطرز تهیهشکلات شصتی تعداد بازديد: 531 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است