Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:20

شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

تخم‌مرغ 3 عدد

پودر شکر 85 گرم

آرد 70 گرم

آرد ذرت 25 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر شکر برای روی لطیفه به میزان لازم

خامه فرم گرفته (قنادی) به میزان لازم

پسته خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

پرک گل‌سرخ برای تزئین به میزان لازم

 

آشپزباشی - افسانه ظروفی

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را همراه با نیمی از پودر شکر با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد (مراقب باشید که سفیده بیش از حد خشک نشود!).

سپس باقیمانده پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

حالا زرده‌ها و سفیده‌های همزده را با لیسک و به آرامی با هم مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود!

اکنون وانیلین را همراه با مخلوط الک کرده آرد و آرد ذرت درون این مایه بریزید و به آرامی مخلوط سازید.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی کاغذ روغنی در سینی شیرینی‌پزی پایپ کنید.

مراقب باشید که بین لطیفه‌ها فاصله مناسبی باشد که هنگام پختن به هم نچسبند!

اینک رویشان پودر شکر الک کنید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.

حالا لطیفه‌ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید. همینکه لطیفه‌ها خنک شدند هر دو عدد را با قدری خامه فرم گرفته به هم بچسبانید و در صورت دلخواه با پسته و گل سرخ بیارائید.

آن‌گاه لطیفه‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

این آموزش بنا به درخواست بسیاری از همراهان و مخاطبان گرامی آشپزباشی تکرار شده است.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشیرینی لطیفهشور و شیریندستور تهیه شیرینی لطیفهروش تهیه شیرینی لطیفهطرز تهیه لطیفه تعداد بازديد: 1556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است