Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

شیرینی وینی زعفرانی

شیرینی وینی زعفرانی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  60 عدد 

کره 250 گرم

پودر شکر 100 گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

سفیدۀ تخم مرغ 40 گرم

زعفران دمکرده یک قاشق سوپخوری

آرد 300 گرم

بریلوی آلبالو برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، پودرشکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه سفیدۀ تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد را افزوده و با همزن برقی بزنید تا مایۀ صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی‌پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و گل هایی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی ها خنک شدند، آنها را با بریلو بیارائید.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی زعفرانیآشپزباشیشیرینی خانگیشور و شیرینشیرینی وینی زعفرانیشیرینی وینیدستور تهیه شیرینی وینی زعفرانیروش تهیه شیرینی وینی زعفرانیطرز تهیه شیرینی زعفرانی تعداد بازديد: 2353 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است