آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، پودرشکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه سفیدۀ تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد را افزوده و با همزن برقی بزنید تا مایۀ صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینیپزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و گل هایی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی ها خنک شدند، آنها را با بریلو بیارائید.