آشپزباشی – سعید بابارحیمی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ گراف یاكاهی بپوشانید. آنگاه بادام را آسیاب كنید و همراه با شكر، سفیدههای تخممرغ و وانیلین دوبار با دنده ریز چرخ گوشت، چرخ كنید.
چنانچه خمیر سفت بود قدری دیگر سفیده تخممرغ به آن بیفزائید و آنقدر خمیر را هم بزنید تا سفید شود. سپس آن را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار اندكی از مایه را با فاصله روی سینی دارای كاغذ بگذارید و رویشان خلال پسته، خلال بادام و شكر بپاشید، حالا سینی را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، قرابیه را بپزید.
همینكه قرابیه خنك شد، آن را از كاغذ جدا كنید و در ظرف دردار نگه دارید.