تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه یك پیمانه از شكر را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس 1 عدد تخممرغ كامل، زرده تخممرغ دیگر، وانیل و پوست لیمو را افزوده و آرد و نمك را بیفزائید تا به شكل خمیر در آید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 1 شب در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید. آنگاه روی خمیرها را با مخلوط سفیده تخممرغ و آب مرطوب كنید.
باقیمانده شكر را با دارچین مخلوط كنید و روی خمیرها بپاشید و روی هر كدام 3 عدد پرك بادام بگذارید. سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و بیسكویتها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، بپزید.