آشپزباشی - محیا ربیعی
شكر، آب، شير و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا كره آب شود و مخلوط فراهم کرده شروع به جوشيدن كند.
آنگاه مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را به یکباره درون آن بریزید و پیوسته هم بزنید تا مواد خمیر شود.
هنگامی که خمیر پخت و از ظرف جدا شد، آن را به کاسة بزرگی انتقال دهید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
سپس تخممرغها را یکییکی به خمیر بیفزائید و هم بزنید. حالا بیکینگپودر و وانیل را نیز به خمیر اضافه کنید و مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید.
اکنون از مایه اکلر نوارهایی به طول 10 سانتیمتر و با فاصله از یکدیگر روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و بعد اکلر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 20 دقیقة دیگر، اکلر را بپزید.
همینکه اکلر خنک شد، برش کوچکی در کنارشان ایجاد کنید و داخلشان را با خامة فرم گرفته پر نمائید.
اینک روی اکلرها را در کرم گاناش بزنید و در صورت دلخواه با قدری گردوی خرد کرده بیارائید.
آنگاه اکلر را در ظرف درداری بگذارید و قبل از مصرف 6 ساعت در یخچال نگه دارید.
روش تهیه کرم
شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید. آنگاه خامه و کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس کرم گاناش را دوباره روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید داخل اکلر ها را با خامه شکلاتی پر کنید. به این منظور، هنگام همزدن خامه، اندکی پودر کاکائوی الک کرده به آن بیفزائید.