تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره، تخممرغ، پودر شكر و اسانس بادام را با همزن برقی بزنید و مخلوط كنید. آنگاه بادام و آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر كنگرهدار به قطر 7 سانتیمتر، 12 دایره ببرید.
حالا با برشگر به قطر سه و نیم سانتیمتر داخل دایرهها را خالی كنید تا به شكل حلقه درآید. اكنون خمیرهای حلقهای شكل را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 8 دقیقه، در فر بپزید.
همینكه شیرینیها خنك شدند، رویشان مارمالاد بمالید و با كرنبری خرد كرده و خلال بادام بیارائید و قدری كارامل بریزید. اینك این حلقههای خوشمزه را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی كارامل: شكر و آب را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. آنگاه شربت را بجوشانید تا طلائیرنگ شود.
یادآوری: ماندگاری این شیرینی در ظرف دردار و در دمای محیط تا 4 هفته میسر است.