آشپزباشی- افسانه ظروفی
نان رولت را به اندازه كف و دیواره قالب مورد نظر ببرید و قالب را با آن بپوشانید. آنگاه پنیر خامهای و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس انبه را به آن بیفزائید. حالا ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و به روش بنماری حل كنید.
اكنون ژلاتین را همراه با خامه و وانیلین، به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. اینك آن را در قالب، روی نان رولت بریزید و در یخچال بگذارید تا شارلوت، كاملاً ببندد. حالا شارلوت را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید و رویش را با انبه و خامه فرم گرفته بیارائید.
یادآوری 1: برای تهیه رولت، شش عدد زردهتخممرغ را با 100 گرم شكر و قدری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كمكم 50 گرم شكر به آن بیفزائید.
سپس زردهها و سفیدههای تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و بعد 150 گرم آرد الك كرده را به مایه بیفزائید. حالا آن را در سینی 40×60 سانتیمتری پوشانده شده با كاغذ روغنی بریزید و صاف كنید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 220 درجه سانتیگراد، بپزید.
یادآوری 2: برای تهیه شارلوت، میتوانید از انواع قالبهای دسر و یا قالب مخصوص شارلوت، استفاده كنید.