آشپزباشی- افسانه ظروفی
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه میپل سیروپ و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس همزن را خاموش کنید و مواد خشک را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر به دستآمده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر شش و نیم سانتیمتر قالب بزنید.
اینک خمیرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر، روی سینی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و آن را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بیسکویتها را به مدت تقریبی 12 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.
همینکه بیسکویتها اندکی خنک شدند، آنها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند. سپس آنها را در ظرف دردار نگه دارید.
یادآوری1: مصرف این بیسکویت در وعده صبحانه همراه با کره، انواع مربا و پنیر بسیار مطلوب و دلپذیر است.
یادآوری2: بیسکویت دایجستیو را با آرد کامل گندم نیز میتوان تهیه نمود.