آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم كنید. كف قالبی به ابعاد 18×28 سانتیمتر را با روغن چرب سازید.
كره كم چرب را با خرما قاتی كنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط یكدست و كرم مانندی به دست آید. حالا آرد و بیكینگپودر را الك كنید. و به مخلوط خرما بیفزائید.
بعد پودر كاكائو، را در 2 قاشق سوپخوری آب داغ حل كنید و همراه با مارمالاد زردآلو و شیر نارگیل، به مخلوط خرما اضافه نمائید. سپس مغز گردو را اضافه و مخلوط كنید.
اكنون مایه را در قالب بریزید و روی آن را صاف كنید و به مدت 45 دقیقه در فر بپزید. صبر كنید تا برانیز در قالب خنك شود. بعد آن را به شكل مستطیل یا مربع ببرید.