تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آنگاه شكلات سفید خرد كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.
سپس شیر نارگیل و پودر نارگیل را به این كرم بیفزائید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا اندكی سفت شود.
حالا قدری شكلات سفید آبكرده در قیف كاغذی بریزید و شیارهای قالب صدفی شكل شكلات را با آن پر كنید.
اكنون قالب را در یخچال قرار دهید و صبر كنید شكلات ببندد. اینك قالب را با شكلات سیاه پر كنید، خالی كنید و در یخچال قرار دهید تا پوستهی سفتی از شكلات داشته باشید.
اكنون درون پوستهی شكلاتی را با كرم فراهم كرده پر كنید، رویش را با شكلات سیاه بپوشانید و در یخچال بگذارید تا شكلات ببندد.