Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

شكلات مغزدار صدفی

شكلات مغزدار صدفی

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

خامه‌ی صبحانه 50 گرم

 

شكلات سفید خرد كرده 120 گرم

 

شیر نارگیل 2 قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 20 گرم

 

شكلات سفید آبكرده 50 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده  50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات سفید خرد كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

سپس شیر نارگیل و پودر نارگیل را به این كرم بیفزائید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا اندكی سفت شود.

حالا قدری شكلات سفید آبكرده در قیف كاغذی بریزید و شیارهای قالب صدفی‌ شكل شكلات را با آن پر كنید.

اكنون قالب را در یخچال قرار دهید و صبر كنید شكلات ببندد. اینك قالب را با شكلات سیاه پر كنید، خالی كنید و در یخچال قرار دهید تا پوسته‌ی سفتی از شكلات داشته باشید.

اكنون درون پوسته‌ی شكلاتی را با كرم فراهم كرده پر كنید، رویش را با شكلات سیاه بپوشانید و در یخچال بگذارید تا شكلات ببندد.

 

برچسب ها: شكلات مغزدار صدفیآموزش شکلاتانواع شکلاتشیرینی و شکلاتآموزش قنادیشكلات سفیدشكلات سیاه تعداد بازديد: 1662 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شکلات چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است